رفلاکس معده یا ترش کردن آن هنگامی ایجاد می‌شود که اسید معده به داخل مری باز گردد. این شرایط زمانی اتفاق می‌افتد که عضله اسفنکتر تحتانی مری (LES) ضعیف شده یا دچار آسیب شود. در حقیقت در شرایط عادی اسفنکتر تحتانی مری می‌بایست برای ممانعت از بازگشت مواد غذایی و اسید معده به داخل مری بسته باشد. مقدار مواد غذایی مصرف شده توسط فرد بر سطح اسید ترشح شده توسط معده تاثیر دارد. به این ترتیب مصرف مقدار مناسب مواد غذایی و نیز انتخاب رژیم غذایی صحیح نکته کلیدی در کنترل رفلاکس اسیدی معده یا ترش کردن (GERD) است.بسیاری افراد مبتلا به رفلاکس اسیدی یا ترش کردن معده به این نتیجه می‌رسند که مصرف برخی مواد غذایی خاص با ایجاد علائم مشکل ارتباط دارند. در واقع مصرف یک رژیم غذایی مشخص نمی‌تواند تمام علائم این مشکل را از بین ببرد و مصرف مواد غذایی مختلف تاثیر مشابه بر همه افراد ندارند. 

ادامه مطلب


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها